Vyhledávání


Kontakt

Miroslav Kučera

+420 721 421 009

E-mail: vetrelec.k1400@seznam.cz

Kované a kožené výrobky.

17.12.2017 12:01

Vítejte na těchto stránkách, krom focení jsem se dali na kování a výrobu různých věcí z kůže. Reálně to znamená, že se kovařina s koženými výrobky dostavají do popředí a focení se posouvá na druhou kolej, ale pro vás moji milí sledovači těhto stránek to znamená, že i nadále zde budete nacházet nové fotky, ale z větší části různé ručně dělané výrobky z Kovárničky Brutál.Steel.Art. a stejně jmenované dílničky na kožené výtvory kde vládne nožem, raznicemi a všemi různými udělátky má pravá a nepostradatelná ruka Hanka. Krom toho, že uvidíte fotky výtvorů, tak se na nás můžete s klidem obrátit pokud by se vám něco líbylo a nebo by jste měli vlástní námět nebo představu a my by jsme se vám to snažili vyrobyt co nejvěrněji.

Prozatím naleznete naše výrobky na úvodní stránce v rubrice novinky pod názvem Brutal.Steel.Art. ( už teď tam přibyli nové fotky) a postupem času se budeme snažit výrobky lépe zviditelnit.

Děkujeme všem za návštěvy stránek,  přejeme příjemné prohlížení a všem také krásné Vánoce a úspěšný rok 2018 Míra a Hanka.

 

A taky nás najdete na facebooku pod mím jménem Miroslav Kučera, tudy je komunikace rychlejší a nebo na tel: 721 421 009. Měj te se fajn.